2023. április 10., hétfő

Mit képviselsz a körmöd színével?


A körmök az Univerzum rendjében (a Mars jelképeként) az irányított vagy irányítható energiáinkat reprezentálják.  Az általad választott színnel - akár akarod, akár nem - befolyásolod és kivetíted a világba az aktuális energetikádat.




Manapság virágkorát éli - és bizony soha nem látott módon hódít - a műköröm és a gél lakk. Az ápolt női kezek feltétlen ismérve, hogy rendszeresen hozzáértő szakemberre bízod azt a tíz kis cseppnyi izét ott az ujjaid végén. 

Néha konkrét elképzeléssel indulsz útnak a szalonba a következő színt illetően,- olykor pedig még az előkészület alatt is tanácstalan vagy, mint egy kisközség, és végül belemész bármibe, amit a körmész javasol új trend gyanánt. 

Pedig... 




... akaratlanul is folyamatos hatással vagyunk a környezetünkre, - majd ennek visszacsatolásaként a saját életünkre is.


Figyelj csak! ☝
Már az 1930-as évek óta tudományosan bizonyított tény, hogy bennünk és körülöttünk minden állandó mozgásban van, minden rezeg.
Az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések manifesztációja,- még a legkeményebb anyagban is állandóan mocorognak a molekulák - és ugyanez igaz a melegre, a fényre, - és az energiára is. 

Einstein, Heisenberg és Kurt Tepperwein nagyon tudta a frankót (bár nyilván lakkozatlan férfikörmökkel tették mindezt): amit felfedeztek és közreadtak, az ma már megkérdőjelezhetetlen. A mindennapokban, amikor elindulunk manikűröztetni, mégsem gondolunk erre.

De hogy jön mindehhez az asztrológia?


Az analógiás gondolkodás (ami persze ugyancsak nem jut eszünkbe, mikor időpontot kérünk a szalonba) a Marsot köti a körmeinkhez




Nem véletlenül. A támadás, a harc egyik eszközéről beszélünk... (a férfi, ha nem hiszi: dühítsen csak fel kellően egy nőt, és majd megtudja 😈), ...

De ide társítjuk például az elfojtott erőszak azon formáját, amikor valaki rágja a körmét - azaz egyszerűen szólva: kasztrálja a saját Marsát. 
Nem gáz az, Manikűr Marcsi befedi műanyaggal, a többit meg majd elintézi egy jó pszichológus.

Viszont én most ennél sokkal hétköznapibb, gyakorlatiasabb információkat szeretnék átadni Neked.

  • Ha szeretnéd tudni, hogy a színnel, amelyet három (négy-öt) hétig viselsz a körmödön, milyen energetikát közvetítesz kifelé - és közben  milyen hangulatot "húzol" vele magadra...
  • és ha jó volna ezt az erőforrást a saját céljaid elérésének szolgálatába állítani,
nincs más dolgod, mint ezen az űrlapon jelentkezni a cuccért 


Fontos! Az ELKÜLDÖM gomb megnyomása után ne menj sehová,- itt kapod a további elérhetőséget! 





Köszönöm, hogy velem tartottál:
Farkas Andrea
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése