2017. május 7., vasárnap

7 hasznos tanács a Szaturnusz-Uránusz trigon idejére

A Nyilasban hátráló Szaturnusz és a Kosban menetelő Uránusz között egyre pontosodik a 120 fokos fényszög, melynek hatása ugyan május 20-án lesz a legintenzívebb, de e két nagybolygó ezzel az aspektussal egészen július közepéig elszórakoztat minket. 

A trigont szeretik "jó" fényszögnek nevezni (talán a szép zöld színe miatt... 😉) - én inkább EREDMÉNYES-nek mondanám, ami két - nem kicsit - kártékony bolygó között azért int némi óvatosságra.


Talán nem fog ártani néhány gondolat, amivel esetleg könnyebbé (vagy - a fényszögnek megfelelően - eredményesebbé) teheted ezt az időszakot.

 1. Ne akard most mindenáron a saját szabályaidat érvényesíteni. Az öntörvényűség ebben az időszakban nem a legkönnyebben járható út. 

2. Céljaid megvalósításához most keress valami különleges módszert. Vagy egyszerűen csináld homlokegyenest ellenkezően, mint ahogy eddig tetted - az se baj, ha úgy még soha nem csinálta senki.

3. A menet közben felmerülő akadályokat is a fenti módszerrel tudod jól hárítani: kerüld ki, oldd meg őket úgy, ahogyan általában nem jellemző rád... ahogyan nem várják tőled.

Lepd meg az ellenfeleidet is :)

4. Valószínű, hogy most késni fognak a pazar ötletek... de ne add fel. A kitartásod tesztelése zajlik épp,- ettől fog függeni az eredményességed.

5. Minden új dologhoz használd a múltad tapasztalatait,- most fokozottan megéri kicsit kutatni az emlékek között, hogy hol, min csúsztál meg legutóbb. Ha ügyes vagy, talán megspórolható az újabb tanulópénz.6. Ne csodálkozz a főnököddel való - az átlagosnál feszültebb - viszonyon. Vígasztaljon a tudat, hogy neki sem kellemesebb a helyzete a sajátjával...

7. Ha van egy kis szabadidőd: keress valami nagyon régit, ami elég értékes számodra ahhoz, hogy nekiláss a felújításának. Ez mindkét bolygónak tetszeni fog.

Sok sikert kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése