2018. július 18., szerda

ZODIAC FESTIVAL

A nyár kellős közepén egymást érik a különböző rendezvények, fesztiválok - ki ne fordulna meg legalább az egyiken? 

A színes forgatagban, a koncerten tomboló tömegben aztán simán elsodródhatunk azoktól, akikkel érkeztünk... és, hogy ne egymás keresgélésével teljen az ott töltött idő, 

íme egy kis térkép, kit hol találsz meg a legkönnyebben 😉

A KOST a sörivó versenyen,- esetleg később a koncerten, az első sorban, a korlátnál..., talán ott, ahol a legjobban üvölt és hadonászik a biztonsági őr.

A BIKÁT a nagykonyhás büfénél,- vagy a környező parkban, a zöld füvön, hanyatt fekvésben békésen kajakómázva. Ne sürgesd ebben a tevékenységében.

AZ IKREKET a közeli kávézóban. Épp az e-mailjeit tölti le a free-wifin, mert az adatforgalma már reggel kilenckor elfogyott.

A RÁKOT nemigen kell keresned... negyed óránként visz utánad hol egy kardigánt, - meg ne fázz,- hol egy szendvicset, - a hazai a legtutibb,- hol egy kis vizet, - hogy ki ne száradjál.

AZ OROSZLÁNT ... nos... megnézheted a játékos sátornál, vagy a napszemcsi-árus körül... vagy ahol a tombolát lehet megvenni... de néha elég, ha arra fordulsz, amerre mindenki más néz.
A SZŰZ miatt ne aggódj, a napszúrás elől már rég hazament porszívózni. Esetleg bekukkanthatsz az egészségügyi sátorba, hátha sürgősen vért kellett adnia, vagy valami...

A MÉRLEGET a színpadon keresd. Nem baj, ha nem ő lép fel... Ha ott nincs, nézd meg a színpad előtt, épp a Kosról imádkozza le az őröket. 

A SKORPIÓ a hullámvasúton lesz, - fent vagy lent. De egyszerűbb, ha szemmel tartod a csajt (vagy pasit), akivel jött: ott áll közvetlenül mellette (azért a szemmel tartással légy óvatos, hacsak nem akarsz hamar a Szűzzel összefutni az egészségügyi sátorban...).

A NYILAST hagyd a csudába, már rég egy másik, sokkal nívósabb fesztiválon van, és a VIP részlegen tömi magába a hatodik méregdrága, agyoncukrozott, egyedi ízesítésű kürtős kalácsot. És ez akkor is így van, ha a pénztárcáját nálad felejtette.

A BAK meglelésével könnyű a dolgod, egymagában álldogálva, távol a tömegtől nem lesz nehéz észrevenned. A másik opció, hogy a kordonokat állítgatja fel, amiket a Kos meg az őrök a dulakodásnál megborítottak. 

A VÍZÖNTŐ után sajnos lehet, hogy be kell merészkedned abba a szimulátor-autóba, vagy arra a körhintára ahová normális ember önszántából nem száll be... de nem muszáj megtenned. Ha nagyon hiányzik, inkább kérdezősködj, hátha valaki tudja, merre ment az az illető, aki az előbb fordítva ült a műbikán. 

A HALAKKAL van a legkevesebb gondod. Ő ott van, ahol hagytad. Ugyanis ötven főnél van a határ, amikor ő még meg mer mozdulni. Ha igazi jó haver, megérdemli, hogy a pálinkás standnál hagyd. 

Kérlek Titeket, nehogy túl komolyan vegyétek a fenti sorokat - hiszen ez csak egy kis hűsítő asztro-limonádé 😊

Mindenkinek jó fesztiválozást, bulizást kívánok:

Farkas Andrea
asztrológus
2 megjegyzés: