2018. december 30., vasárnap

Amikor mindenki egy kicsit idegbeteg...

2019. január 1-én hajnalban a Mars belép a saját (fő) jegyébe - a Kosba - és itt is fog maradni másfél hónapig,- ezért február 15-ig azoknál is kissé előbb elpattan a húr, akik alapjáraton nem a könnyen kiboruló biliről híresek.

Mit érdemes tudni erről a jegyhelyzetről?


A Kos jegyében álló Mars „otthon” van. Segít abban, hogy jobban, erőteljesebben tudjuk képviselni a saját érdekeinket, ami jól jöhet, ha úgy alakulnak a körülmények, hogy szükségünk van a „fegyvertár” bővítésére.

Nézzük először az uralmi Mars általános hatásait:
  •  például segít szembe nézni a napi kis problémákkal, és sürgeti a megoldásokat a meghátrálás, halogatás helyett
  • a meggondolatlan hirtelenkedés viszont azt hozza magával, hogy csak a saját kárunkon vagyunk képesek tanulni. Érdemes erre jobban ügyelni.
  • az EREDMÉNY, az eredményesség most még fontosabb, mint egyébkor, - úgyhogy inkább csak kisebb, könnyen elérhető célokat tűzzünk ki! A sikertelenség a következő hónapban jobban a padlóra küldhet,- jobban megtöri a lendületet, amivel idáig haladni tudtunk. 


A kép forrása: shop.bulider.hu

  • A rajtunk kívül álló körülmények tekintetében most a türelmünk és a kitartásunk is kevesebb, mint egyébkor,– amit nem mi irányítunk, azt sokkal nehezebben viseljük. (például nem baj, ha a hivatali ügyintézéseket máskorra időzítjük)
  • A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk (és a csalódásoknak a fő oka) gyakran az önzés, - amely minden uralmi Marsban megvan valahol. Az önérvényesítés módjának megfelelő megtalálása le tudja csökkenteni a csalódások – és a veszteségek számát.  
  • A kifejezetten tüzes jelleg miatt,- ahogyan a munkában és a játékban, úgy a szerelemben is - jobban szükségünk van a beteljesülésre, mint egyéb Mars-állásokkor. Fokozottan igaz a '60-as évekbeli mondás, miszerint: "szeretkezz, ne háborúzz!" (érdemes volna megfigyelni, hogy a Kos-Marsok után hét-kilenc hónappal mennyit ugrik a gyermekszületések százaléka 😉 )


Kép forrása: szdnyi.blogspot.hu


  • Ez a Mars hatalmas fizikai aktivitást hoz. Sportolás, vagy egyéb erős igénybevétel hiányában a szervezet stagnáló üzemmódra vált,- amitől belső nyugtalanság, elégedetlenség alakul ki – hiszen bőven van hajtóerő, csak nincs kihasználva, be van zárva. Ha nincs megfelelő levezetés, akkor fejfájást tud okozni a bent lévő feszültség. Kell ez nekünk? Persze, hogy nem - úgyhogy irány valamelyik konditerem vagy zumba-óra.  

Utóbbi ponttal egyébként egyszerre sok legyet is agyoncsaphatsz: sok mozgással előrébb leszel, ha van olyan célod, hogy karcsúbb legyél... Amitől a párodnak is nagyobb kedve támad rád... Amitől nagyobb esélyed támad a szerelmi beteljesülésre... Amitől kissé türelmesebb leszel azokkal, akik elfelejtettek sportolni.....


Ugye, hogy nem is olyan rossz dolog ez a Kosban járó Mars?! :))

Egyébként - hogy tudj róla - ez a Mars valahol, valamilyen jegyben járt akkor is, amikor te megszülettél. Ennek függvénye többek között az is,  hogy ezt a mostani helyzetet - és az összes konfliktushelyzetet - hogyan tudod az életed során kezelni... és még sok más, hasznos dolog is kiderül. 

Te tudod, hogy hol áll a Marsod a születési képletedben?

 Érdemes kideríteni, mert  ennek ismerete nagyon sokat elárul rólad – és neked. 


Köszönöm, hogy velem tartottál!

Farkas Andrea
aszrtológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése