2018. március 23., péntek

AZ ENERGIÁK ÁRAMLÁSA

Te tudod, hogy hol áll a Marsod a születési képletedben? Érdemes kideríteni, mert  ennek ismerete nagyon sokat elárul.

Köztudott, hogy a Kos ENERGIKUS. Nem véletlen, hiszen bolygója – a Mars – az energiák áramlásáról mesél minden egyes horoszkópban.




Ha a Mars az I-es házadban van, 


az a személyiségedet, a jellemedet teszi ösztönösebbé… döntéseiden nem sokat filózol, az utadon – ahogy a Kosokat is – visz a lendület.

A benned lévő feszültségnek megfelelő megnyilvánulási formát kell találni, lehetőleg még a „kő kövön” effektus előtt. Szerencsés, ha megtanulsz uralkodni az indulataidon.

Ha közel van az aszcendensedhez, az nagyon erős vitalitásról árulkodik, - légy óvatos, mert a kapkodás miatt vonzod a balesetveszélyes helyzeteket, - és mivel mindent hamar és gyorsan akarsz: fennállhat a kiégés veszélye is.


Ha a Mars a 2-es házadban van, 


akkor rengeteg energiát teszel abba, hogy érzelmileg és anyagilag biztonságban legyél, ennek érdekében nagy elánnal szerzed a pénzt – majd gyakran meggondolatlanul el is költöd (jó esetben nem nőt/pasit vásárolsz rajta…hiszen idejekorán felismered, hogy a szeretet nem eladó). 

A bolygó tartózkodási jegyén múlik, hogy a vagyonodat körültekintő befektetésnek, kemény munkának, vagy okos pénzkezelésnek köszönheted-e… de a kiadásánál jusson eszedbe, hogy ami könnyen jön, az legtöbbször könnyen is megy.




Ha a Mars a 3-as házadban van, 


az igen komoly idegfeszültséget generál, ami például egy közlekedési dugóban helyetted nyomja a dudát… és veszett gyorsan kiosztja a szomszédot, ha hangosabban hallgatja a Petőfi rádiót, mint te szeretnéd. 

A „ne haragudj” és „bocsáss meg” kifejezések gyakorlása sok kellemetlen szituációtól menthet meg :)  - de legalább kétségtelenül jól vág az eszed. Azért ügyelj, hogy meggondolatlanul ne írj alá szerződést. 

A szellemi kihívások kedvelése miatt néha felesleges vitákat generálsz, és felhúzod magad, ha a kérdéseidre nem érkezik azonnali válasz. A kommunikáció minden formájában türelmet kell tanulnod.

Ha a Mars a IV-es házadban van, 


akkor esélyes, hogy a benned lévő energiamennyiséget genetikailag kaptad… és egy idő után bizony fárasztó lehet, ha a szüleiddel minden apróságon egymásnak estek. 

Lépj le hamar saját kecóba – de ha megfogadsz egy tanácsot: érdemes széleskörű, mindenre kiterjedő lakásbiztosítást kötnöd, ezen ne spórolj – hiszen ha nagy lendülettel, sok pénzzel és gondos lelkesedéssel rendezed, csinosítgatod a lakhelyet, akkor óvd is meg attól, hogy a Mars néhány jól irányzott káresettel tönkretegye.  



Ha a Mars az 5-ös házadban van, 


az nagyon erős kisugárzást jelent a másik nemre – ha ezt eddig nem tudtad, mostantól rendesen használd ki :) 

A sport szeretete adott dolog a számodra: csapatjátékosként kérd mindig a kezdeményező státuszt – egyéniben pedig isten óvja az ellenfelet… kivéve, ha ő nagyon jó taktikus a te ösztöneiddel szemben. 

Ezen kívül tartsd szem előtt, hogy ne várj erőn felüli teljesítményt a gyermekeidtől – ők hátha kicsit lassabbak, mint te.  A benned lévő versenyszellemet ne velük szemben gyakorold – és a szerencsejátékokba való bizodalmadat sem árt kicsit féken tartani.




Ha a Mars a 6-os házadban van, 


akkor javaslom, hogy a munkádban inkább a teljesítménybérezést válaszd, mint az óradíjat – ez anyagilag sokkal megtérülőbb számodra. :) 

A hivatás választásánál tartsd szem előtt, hogy nem fogod sokáig szeretni a monoton, nagy kitartást igénylő feladatokat – viszont a lelkesedésedet át tudod ragasztani arra a kollégára, aki majd ezeket elvégzi helyetted. 

A házi gyógyszeres szekrényedben mindenképpen legyen megfelelő mennyiségű láz- és fejfájás-csillapító, valamint sebkötöző géz, tapasz, leukoplast…

Ha a Mars a VII-es házadban van, 


akkor ne csodálkozz, ha nem te vagy a vármegye legnépszerűbb embere… de ne is tulajdoníts ennek túl nagy jelentőséget – aki szeret, szeressen így. 

Ha az üzlettársaiddal kemény akarsz lenni, előfordulhat, hogy a saját csapdádba esel bele – és nagy bánatodra kifogod a környék „keresztapáját”. 

A Mars sajnos nem túl boldog ebben a házban, ez főként a tartós partnerkapcsolatodon látszik meg. Dolgozz rajta, hogy kevesebb legyen a súrlódás köztetek – hiszen ez nagyrészt rajtad múlik (elvégre a te Marsod :) ).  





Ha a Mars a 8-as házban van: 


otthon van. Erős. Ad neked is a szó szerinti „halált megvető” bátorságából, de ez csak akkor veszélytelen, ha hivatalból erre vagy kiképezve (pl. mint kaszkadőr, tűzoltó, katona – netán vadakat terelő juhász). Minden más esetben légy megfontoltabb, ha veszélyes kihívásokkal kerülsz szembe. 

Az önismeret fontos a számodra, - akár szenvedéllyé is válhat – amikor is a saját elemzésed sose ér véget… ez pedig elterelheti a figyelmedet egyéb dolgokról. Legyen fontossági sorrended – és ne üsd a nózidat túl mélyen mások dolgába.


Ha a Mars a 9-es házban van, 


akkor nyilván szenvedéllyel tudsz harcolni az eszméidért, de próbáld meg elkerülni a dogmákat és a szektákat. A kalandvágyat merész módon élheted ki (expedíciók távoli, különleges tájakra, stb.), ettől a pénztelenség sem tart vissza, ha úgy adódik.

Sógoroddal, sógornőddel a jó viszony ápolásához szükség van némi erőfeszítésre… de nyilván a családi béke megtartása érdekében megoldod… főként, ha az illető hajlandó végighallgatni a szónoklatodat erről :) 

Próbálj mindenben jogtiszta helyzeteket teremteni magad körül.




Ha a Mars a X-es házban van, 


nem árt, ha a hivatásodban néha lelassítasz – mielőtt saját magad dózerolod el azt, amit felépítettél. Katonáknál, egyenruhásoknál jellemző ez az állás – ami tükrözi is a határozott feelinget. 

Minél közelebb van a Mars az MC-hez, annál nagyobb az ambíció – és én annál inkább nem lennék a főnököd helyében :) A jövőképed alakításakor inkább kisebb távú célokat tűzz ki, mert a távoliakhoz lehet, hogy nem lesz elég a kitartásod, és csalódni fogsz. 

Ha valamelyik szülővel kapcsolatosan vannak agresszív emlékképeid, azok  megfelelő feldolgozásához kérheted szakember segítségét ha egyedül nem boldogulsz.

Ha a Mars a 11-es házban van, 


akkor olyan baráti kört kell kialakítanod, ahol a társaság előtt sokat számít a véleményed a legapróbb dologban is. Mivel ez az állás igencsak magával ragadó személyiségtípust rejt, ezért ennek elérése nem igényel túl nagy erőfeszítést.

Pártfogókkal, protektorokkal, önjelölt segítőkkel legyél óvatos – lehetséges, hogy több kárt okoznak, mint hasznot. 

Ha úgy kerül gyermek a családba, hogy vér szerint nem a tiéd, akkor idejekorán tisztázzátok a jogköröket és a hatalmi elhelyezkedést, hogy később ne legyen ebből túl sok probléma.



Ha a Mars a 12-es házban van, 


akkor hajlamos vagy az energiáid nagy részét abba feccölni, hogy titokban másoknak segíts. Pedig valószínűleg van neked is számos ellenfeled, aki csak arra vár, hogy kitapintsa a gyenge pontodat. 

Bárhol jársz, bármit teszel, mindig nézz a hátad mögé, - tedd mindezt úgy, hogy közben ne tűnj paranoiásnak… :) 

Óvakodj a szenvedélyek minden formájától – ne igyál, ne dohányozz – sőt: az a legjobb, ha gondolkodás nélkül betartod a Tízparancsolat összes pontját – így érhet a legkevesebb negatív meglepetés.

* * * * *


*Fentiek természetesen nagyban függenek a Mars jegy-helyzetétől (kozmikus), hiszen az mutatja a lehetőségeidet, adottságaidat és a körülményeket az adott témában – amikből majd a ház-helyzet (lokális) hoz / vagy épp nem hoz eredményt. Valamint az sem mindegy, hogy a bolygó a ház elején-közepén-vagy a végén van-e... de ez már a dolgoknak nem a "szórakoztató" része :) 

* * * * * 


Ha tudod, hogy melyik házad kezdődik a Kos jegyében, akkor nagyrészt ugyanezekkel a paraméterekkel számolhatsz.

 .
Ha szeretnél minél több asztrológiai érdekességgel találkozni, akkor érdemes feliratkoznod a Hírlevélre – ezt itt teheted meg:



Még több, Marssal, Kosokkal kapcsolatos érdekességért KATT IDE.


Köszönöm, hogy velem tartottál:

Farkas Andrea
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése