2017. március 29., szerda

"Az időnek nincs lábnyoma...

Jelet te hagysz a járt időben."  - mondta Balla D. Károly

Az aszcendens kiszámítása és a születési idő korrigálása 


minden személyes horoszkóp alapja. Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy milyen "jegyű"" - azaz a Zodiákus melyik részén állt a Nap, amikor született - de sokkal kevesebben ismerik az aszcendensüket. Pedig jellemvonásainknak, külső és belső tulajdonságainknak túlnyomó részét bizony ez határozza meg. 



Amikor friss ismeretséget kötsz, az új ismerős viselkedéséből, kinézetéből, stílusából sokkal jobb eséllyel találod el az aszcendensét, mint a Napjegyét. Próbáld csak ki!:)

Ha  asztrológushoz fordulsz, nélkülözhetetlenné válik a születésed óra/percének (vagy legalább a napszaknak) az ismerete. 


Enélkül csak zavarosban halászunk és csalódottak leszünk mindketten - te azért, mert addig küldözgetlek rokontól-rokonig, hivataltól kórházig, míg meg nem szerzed ezt az adatot - én pedig azért, mert kíváncsi vagyok rád, de amíg ez nincs meg, addig nem tudok nekifogni a munkának. :) 

A szülőszoba falán lévő óra által mutatott időpontot fogjuk korrigálni a többi adatoddal, amíg csak meg nem találjuk azt a horoszkópot, amelyben a múltad összes eseménye a helyére kerül. Az a radix lesz a te születésedkor készült pillanatfelvétel, - a te személyiséged, egyediséged, sorsod tükre, - abból fogok tudni válaszolni a felmerülő kérdéseidre.


Néhány gyakori kérdés a születési idő pontosításával kapcsolatban - ezek talán benned is felmerültek már - és esetleg örülnél a válasznak:


  1. Miért van szükség egyáltalán a korrekcióra? 
Ez amennyire bonyolultnak tűnik, annyira egyszerű: ha a tökéletesen rendezett Univerzumtól vársz magadról információt, akkor nem alapozhatsz egy tökéletlen földi időszámításra, ahol olyan marhaságok vannak, mint nyári-téli óraátállítás, szökőév, szökőnap, szökőmásodperc...  Ugye, ez logikus 😊

      2. Minden múltbéli esemény alkalmas adat a pontosításhoz? 

Igen. De csak a különösen mazochista asztrológusok és az önjelölt (de egyébként tudatlan) szakbarbárok kezdik elsőként keresgélni a háztartási balesetüket vagy az epeműtétjüket egy olyan radixban, ahol a házasságuk és a gyermekük születése - vagy más fontos esemény - még nincs a helyén. Ez kb. olyan, mintha fordítva ülnél a lóra: mész valamerre, de sem az utat nem látod, sem a cél nem tiszta. Valószínűleg nem is találsz semmit, amiért indultál. 

 
        3.  Kiszámítható-e az aszcendens, ha CSAK a születés napja ismert?

Igen. Több idő, több szakmai tapasztalat és sokkal több múltbéli adat szükséges hozzá, de vannak - iskolánkban megtanulható, teszteléseken alapuló - módszerek, amelyek segítségével jó eséllyel eredményesek lehetünk. (Ettől még végigküldelek először a rokonságon és a hivatalokon, majd csak végszükség esetén vállaljuk be mindketten a plusz melót 😉)

       4. Mennyire jók az internetes aszcendens-kalkulátorok?

Ez a legkönnyebb válasz: semennyire! Nagy részük hiteltelen, kétes pontosságú csillagászati adatbankkal kidob egy aszcendenst a beírt születési időpontra - és örülj, ha a születésed helyét elkéri hozzá. Ha egy mód van rá, mellőzd a fontos döntéseidet az ilyen horoszkópokra alapozva meghozni. Mert akár 4 perc eltéréssel már egy másik aszcendenst - ennél kevesebb eltéréssel is akár egy másik embert nézel.

Hiszen - mint az írás elején, az idézetben olvasható - "JELET TE HAGYSZ A JÁRT IDŐBEN".  A megszületésed valódi pillanatában is hagytál egy jelet, aminek megfejtése könnyebbé teheti az utadat, és segítheti a fejlődésedet. 

Ha további kérdéseid akadnak a születési idő korrigálásával kapcsolatban,  azt felteheted abban a ZÁRT facebook-csoportban, ahol tabuk nélkül beszélgetünk. 

ASZTROLÓGIA - TABUK NÉLKÜL     -     csatlakozás a csoporthoz


http://holisztikus-magazin.hu/hu/Ezoteria/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése