2017. január 27., péntek

Górcső alatt a celebvilág

Szerintem valahol mélyen mindannyiunkban él egy kis "kukkoló" :) Például én (és nem ér visszaélni az információval) az esti autózásaim során kifejezett élvezettel lesek be egy pillanatra azon felületes emberek kivilágított otthonaiba, akik elfelejtik behúzni a függönyt, vagy leereszteni a redőnyt. 
Mivel általában elég magas autóban ülök, ez nem is okoz különösebb nehézséget - és mentségemre szolgáljon, hogy normál sebességnél senki nappalijából nem látok pár másodpercnél többet... ám ennyi elég is ahhoz, hogy megpróbáljam kitalálni, a környezet alapján milyen lehet az ott lakó.

A hétköznapi népeknél még izgalmasabbak a hírességek, - akik minden bizonnyal óvatosabbak is, és mindenképp lekapcsolják a lámpájukat... (mondjuk némelyik közülük nem bíz sok mindent a fantáziánkra, hiszen gyakorlatilag a fészbukon éli az életét, posztol, kommentel, amiből sok minden leszűrhető) de azért azok sincsenek sokkal jobb helyzetben, akik - bár nem kérték - de a rivaldafénnyel együtt megnyerték maguknak a kíváncsiskodó rajongókat is.

A rajongók pedig néha megkérdezik az ismerős asztrológust, hogy

 mit lehet tudni egy-egy celebről a horoszkópja alapján?


Talán nem árulok el nagy titkot azzal, ha  azt mondom: nem sokat, de épp eleget. 


Kevés olyan adat áll a rendelkezésünkre, amivel kezdeni lehetne valamit... általában nehezen kideríthető a születési hely, teljesen ismeretlen a pontos születési óra/perc (hiúbb hölgyeknél néha még a születési év is :))), - de higgyétek el nekem, hogy ez így van jól. Nemcsak hogy nincs közünk hozzá, de még etikátlan is volna bármiféle személyes infót kiadni - és valljuk be: ha mégis megtennénk, jó néhány bálvány dőlne a porba. Kell ez? Ugye, hogy nem.

Létezik viszont olyan asztrológiai oldal - például ITT EZ - ahol előszeretettel gyűjtötték össze több száz híresség horoszkópját. A hitelességért nem vállalnak garanciát, ami teljesen érthető is, - ettől függetlenül oldalakon keresztül bírják értékelni azt a keveset, amit lehet: a bolygóknak a jegyekben elfoglalt helyzetét. Vannak helyzetek, mikor ez az információ is igen érdekes tud ám lenni, és a Holisztikus Magazin indított egy hasonló, magyar nyelvű sorozatot, SZTÁRVILÁG címen. Ha gondolod, látogasd meg.

Többek között megtudhatod, hogy 


Bár nem asztrológiai a megközelítés, de szintén nagyon izgalmas a numerológia segítségével egy kicsit feltérképezni Angela Merkel asszonyságot, vagy belekukkantva - a grafológia tükrén át - értelmezni  Justin Timberlake kézírását.


A sorozatot pedig tervezzük folytatni, kibővíteni, (vigyázat, senki sincs biztonságban! ;)) ezért - ha kíváncsi vagy a többiekre is - érdemes feliratkoznod a Magazin HÍRLEVELÉRE, amit IDE KATTINTVA tudsz megtenni. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése