2017. november 4., szombat

Fény, hő, pozitív energia... és még mi?

Vannak, akik úgy gondolják, hogy az a valami, ott fenn az égen csak arra jó, hogy tudjuk, mikor van reggel... vagy, hogy kevesebb legyen a villanyszámla... esetleg, hogy ne kelljen annyit szoláriumba járni... Pedig mekkorát tévednek!  

A NAP
Tulajdonságait - akár a tudtunkon kívül - beépítjük a mindennapokba, nem csak a fényét és a melegét élvezzük, hanem bizony óvó-védő hatását is. 

Szinte Őrangyalként vigyázza azokat az életterületeinket, amelyekkel születésünkkor összekapcsolódott.


  • De hogyan és miként történt ez az "összekapcsolódás"?
  • Mi az, amit mindenkinél egyformán képvisel, - és mi az, amit személy szerint Nálad?
  • Hogyan képes befolyásolni a gyermekeddel való viszonyodat?
  • Mitől függ, hogy mennyire vagy "tökös" a kockázatok vállalásánál?
  • Ha már itt tartunk - mit befolyásol a szerelmi életedben és a házasságodban?
  • Mi köze van a párkapcsolati problémáidhoz? Milyen apró trükkök léteznek, amelyekkel észrevétlenül tudod enyhíteni az itt megjelenő feszültségeket?
  • Mit képvisel az egészségedben, és hogyan óvhatod önmagad (és egyben a partneredet is)?

Miért borult meg a mai kor energia-egyensúlya - azaz: mit tudtak a Napról nálunk sokkal jobban az őseink?


(Az asztrológia iránt érdeklődőknek: - Milyen analógiákat képvisel egy horoszkópban a Nap? - Hogyan alakul a kozmikus és lokális méltósági helyzete? - Miként kapcsolódik a bolygó a hozzá tartozó jeggyel és házzal? - Milyen generál jelentései és milyen "elvei" vannak a Napnak? - Mi köze van a bulvárhoroszkópokhoz?  Mi a csoda az a szolár revolúció?) 
Akadémiánk rendszeresen, nagy érdeklődéssel övezve tart nyitott hétvégéket, amikor is a különböző szakok között (asztrológia, numerológia, grafológia, stb...) "fellebentjük a függönyt", és a Hallgatóink elég mély betekintést kaphatnak egy másik - nem általuk tanult - területre.


Az elhangzó előadások anyaga sehol máshol nem publikus, ám az asztrológiai témákról - mivel azok a sajátjaim - készítettem néhány videót, amit az itt feliratkozóknak egy hermetikus rendszer keretei között szeretettel átnyújtanék :) 
Köszönöm a figyelmedet:
Farkas Andrea
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése