2020. március 9., hétfő

Isten éltesse, Művész úr!

Mi még emlékszünk a sportban és a filmvásznon elért sikereire - a friss generáció inkább a mémeken terjedő csodaképességekből ismeri a nevét. 😆 

Chuck Norris 2021 március 10-én 81 éves.

Talán furcsának tűnhet, hogy épp egy szelíd(nek gondolt) Halak Napú illetőről beszélünk... ám van az a sors, ami a Halakat is átfordítja a menekülés-programból az "úgysincs több vesztenivalóm" programba - és az ő gyermekkora szépen meg is alapozta ezt az átfordítást. 

Ő maga nyomasztónak nevezi a kisiskolás éveit, rossz tanuló volt (mindkettőt igazolja egy exil Merkúr), társai folyamatosan csúfolták a fél-indián származása miatt, - nem is volt hová menekülnie ez elől, - annyira vágyott arra, hogy jól betakarja őket, amennyire egy Kos-Holddal erre csak vágyni lehet. 

Mindezt tetézi egy alkoholista apa, aki csak egy szánalmas, feszült, "hol van, hol nincs" szülői kapcsolatra alkalmas (Nap szextil Uránusz), - és már félig kész is valaki, akinek folyamatos visszaigazolásokra van szüksége ahhoz, hogy elhiggye: ő is jó valamire. 
Ugyan sok minden nem vehető ki egy pontosítatlan horoszkópból (a képletet az astrotheme.com oldalnak köszi), az azonban tisztán látszik - és független ettől - hogy egyetlen bolygója sincs levegős jegyben.  Mit okoz ez? Például

  • a kommunikációs funkciók rossz működését
  • a komplikációkat a kapcsolatok teremtésében és ápolásában
  • a logikus gondolkodás hátráltatását
  • a humorérzék csorbulását
  • általános figyelmetlenséget
Még szerencse, hogy ő Chuck Norris, így a forgatókönyvek önként idomultak a képességeihez... 
Tényleg nem gonoszkodásból...,- sőt: bennem még nagyobb tiszteletet ébreszt, hogy ilyen kondíciókkal elért oda, ahová. 

Volt segítsége? Hát persze. Hiszen az energiáit mindvégig vitte a Bika-Mars kitartása és szívóssága és makacssága. Egy ilyen Marsnál az önuralom féken tudja tartani az indulatokat, - semmit nem kapkod el, - lassan dolgozik, de a lassúságát kárpótolja az alapossága és a megbízhatósága. Erre azért fel lehet építeni egy ilyen karriert 😏...

Az uralmi Vénuszával pedig - mint látjuk - még a színészi hírnév is hozható... amikor is a legszélesebb spektrumtól kapja a külső visszaigazolást az ember arra, hogy bárhonnan indulunk is: nincs lehetetlen. 

És nem kell nagyobb tehetség annál, amikor ilyen bolygóállásokkal rendelkezünk, de el tudjuk hitetni egy egész világgal az ellenkezőjét. EZ a tehetség, nem a dvd-be dugott szalámi! :) 


Boldog születésnapot Carlos Ray „Chuck” Norris Jr.- nak, - remélem, hogy még sok évig velünk lesz , újabb fárasztóan vicces mémekre inspirálva a pihent agyú netezőket! 

💓Köszönöm, hogy velem tartottál:

Farkas Andrea
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése