2018. október 31., szerda

Amikor az asztrológus "sínre tesz"

Persze most nem arra az asztrológusra gondolok, aki a tegnap esti pókerpartin nyerte a végzettségét - és nyilván nem is úgy tesz sínre, hogy kötött pályát biztosít minden egyes lépésedre... De kezdjük az elején.




Képzelj el egy gyárat.


Képzeld el benne a nagyon drága és nagyon pontos gépet - majd a gép belsejét, ahogy az ott lévő fogaskerekek (apró, kicsi, nagyobb, még nagyobb) megfelelő módon egymásba akaszkodva biztosítják, hogy egy századmásodpercre se álljon le a termelés.

Egy jól működő cuccban ezek nem csúszkálnak el, nem akadnak szét, mert abban a pillanatban nem csak a főnök kap idegbajt, hanem megváltozik a munka sebessége - ami által túlfolyik az anyag - és a végtermék már nem UGYANAZ lesz, mint amit a megrendelő kért. Egy másik megrendelőnek lehet, hogy jó volna - sőt! (De persze a sanyarú sorsú, kirúgott gyári munkást ez nemigen fogja érdekelni.)


Valahogy így, ilyen tökéletes rendben működik a mi Világegyetemünk is. 



A "fogaskerekek" az egyes emberi sorsok, amelyek egymáshoz illeszkedve (pillangó-effektus) intézik, hogy semmi ne történhessen véletlenül. Az apró pici fogacskák pedig a Te sorseseményeid. És itt jön képbe az asztrológus, aki az egészet a helyére pattintja neked. 

Ugyanis a szülőszoba falán lévő óra csak arra való, hogy a mi földi 24 óránkat rendszerben tartsa (vagyis ha fél 3-kor van randid, akkor nálad is akkor legyen fél 3, amikor a másiknál) - de mint eszköz: az Univerzális idő követésére alkalmatlan. 





Ha arra az időpontra felállított horoszkópot fogadnánk el sajátodnak, amit a szüleid mondanak (édesfijjam, emlékszem, hogy a reggeli hírek alatt pottyantál ki), akkor az NEM A TE SORSOD VOLNA.
Máskor estél volna le a hintáról... máskor mentél volna suliba... máskor házasodtál volna... egyszerűen azért, mert az nem a te fogaskereked. Érted? 

Egy jó szakember meg tudja keresni a te Univerzális születési idődet - ezért kérdez sok életeseményt a múltadból, és nem azért, hogy kifaggasson, feltérképezzen.  Minél több eseményt adsz meg, annál pontosabb lesz a képleted (annál több pici fogacska ugrik a helyére). Ezért nem érnek túl sokat az internetes aszcendens-kalkulátorok sem - ott (korrekciós események nélkül) mindig "egy másik, idegen" fogaskerék maradsz. 

Szerencsére egyre nagyobb az igény arra, hogy megismerjük önmagunkat, ez látszik abból, hogy naponta egyre többen kéritek tőlem is a korrigált radixotok elkészítését.


Egyébként gondolkodtál már azon, hogy mennyi apróság befolyásolta a sorsodat, amíg eljutottál idáig, ahol most vagy? 


Hányféleképpen alakulhatott volna az életed, ha adott esetben másként döntesz…
...és mennyi külső körülmény tökéletes összejátszásának kell(ett) nap mint nap, percről percre pont ÚGY történnie ahhoz, hogy most ott ülhess a monitorod előtt, és olvashasd ezeket a sorokat?

Egy igen érdekes írást ajánlok a figyelmedbe, amely elolvasása után talán sosem fogod többé használni a "volna" szócskát. 






Köszönöm, hogy velem tartottál:

Farkas Andrea
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése