2018. október 16., kedd

Tartsd életben!


Sokakban felmerül a kérdés – a laikus érdeklődők általában meg is kérdezik – hogy megállapítható-e a halál módja és időpontja egy horoszkópból. Igen. Mindkettő. 




De ez megint egy olyan téma, amelyet szeretnek tabuként kezelni, még az asztrológusok és az asztrológiai iskolák is,- pedig… elvileg a testi elmúlás(unk) a természet rendjének egy igen fontos része, - ha elfogadjuk a reinkarnáció tanát, akkor bizony egy körforgás nélkülözhetetlen eleme.

Szerintem, ha tabuként kezeljük, az nem visz előre – ha etikusan és tapintatosan, - valamint ha arra használjuk, amire ténylegesen való, - az igen. 


Erre minden asztrológiai iskolának saját kódexe van, hogy eldöntse, mi tartozik a szakmai kompetenciába, és mikor, hogyan adja át az ezzel összefüggő ismeretanyagot.

Ahányféle módon létezünk, nyilván annyiféle módon viszonyulunk is ehhez a kérdéshez,- mint ahogyan adott esetben az „utolsó földi pillanatunkat” is valószínűleg különbözőképpen éljük majd meg. Mivel egy elég konkrét és napra pontosan behatárolható történésről van szó, a halál az asztrológiai teszteléseknek mindig is elég jó alapot tudott biztosítani.

A sok ezer év alatt kialakult rendszer szerint a kérdés két irányból is megközelíthető:

  • egyes irányzatok kutatói munkáinak eredményeképpen a vég pontos ismerete segít az aszcendens korrekt meghatározásában (ezzel együtt a személyiség, és az elmúlt életút feltérképezésében),
  • illetve a jól – azaz elegendő mennyiségű életeseményre – korrigált születési időpontból kiszámíthatóak a „kilépési pontok”, (amelyek közül nyilvánvalóan az utolsó lesz az, amely véglegesen lezárja a földi pályafutásunkat… - az azt megelőzőek ismertetése viszont bőven komoly tananyag ahhoz, hogy itt részletezni lehessen)

De ezek a bizonyos kilépési pontok jutottak eszembe, amikor azt olvastam, hogy néhány éve október 16-át nevezték ki az újraélesztés nemzetközi világnapjának.





Az asztrológia egyik alaptézise, hogy semmi nem történik ok nélkül, és senki nem véletlenül tartózkodik adott pillanatban épp ott, ahol… ennek folyományaként az is az Univerzum TÖKÉLETES RENDJÉBE illeszkedik, ha – nem feltétlenül orvosként - olyan helyzetbe kerülsz, hogy az újraélesztés technikáját alkalmaznod kell.

Még csak asztrológusnak sem kell lenned… szükségtelen az ismeret az előtted fekvő személy Napjáról,-  IV-es és 8-as házcsúcsáról, - nem kell tudnod, hogy benne áll-e az Uránusza vagy a Plútója... sőt: a magad képletét sem fogod előhúzni, mert akkor és ott nem lényeges, hogy képben legyél azzal a bolygóddal, amely az első ösztönös, hirtelen reagálásodról tájékoztat. Egyszerűen csak cselekedned kell.

Nem fogsz azon gondolkodni, hogy vajon ez az illetőnek hányadik kilépési pontja… nem jut eszedbe, hogy beavatkozol-e valamibe… ugyanúgy életet mentesz, mint amikor megtanítod a gyermekednek, hogy nézzen szét, mielőtt az úttestre lép… Ugyanúgy – csak gyorsabban.

Ezt az írást már megérte létrehozni akkor, ha – valami egzakt asztrológiai információt remélve – eljutottál idáig, és megnézed ezt a videót, amelyből megtudhatod, mit kell tenned egy ilyen szituációban.

Mondom újra, csak picit módosítok az előbbin:

semmi nem történik ok nélkül, és senki sem véletlenül olvassa adott pillanatban épp azt, amit. 


Az is az Univerzum TÖKÉLETES RENDJÉBE illeszkedik, ha épp most, az asztrológián keresztül rögződik be, mit tegyél, amikor szükség adódik rá…






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése