2017. február 27., hétfő

Tévedések vígjátéka

Február 26-án a Merkúr átlökte magát a Halakba, - és nem is kispályával indított... gondoskodott róla, hogy a világ minden szeglete tudomást szerezzen a jegyváltásáról :) Mutatok néhány tipikus iskolapéldát arra, mire képes ez a csöppnyi pötty ott fent, amikor ebbe a jegybe kerül. 

Oscar-baki 1.0


Miközben mi nagyon örülünk kis országunk újabb filmes elismerésének, a történelem legnagyobb Oscar-cikijéről is mesél ma a nemzetközi sajtó. Hogy fordulhatott elő, hogy összekeveredtek a borítékok és összezavarodtak a hírességek? Az Origo szerint valószínűleg a színpad két oldalán állhatott egy-egy táskás ember, mindkettejüknél ott volt az összes boríték a jelöltekkel, és előre meg volt szabva, melyik prezentáló melyik oldalról vonul a színpadra. 

Értetlenség a legjobb film díjának kihirdetése után
Forrás: AFP/Mark Ralston

Ezt ronthatták el Warren Beattyék: Stone tényleg magával vitte a borítékját, de Beatty kezébe annak másodpéldányát nyomták véletlenül.
Ám a Merkúr nem érte be ennyivel,- gondolta: dob még egyet az eseményen...

Oscar-baki 2.0


Szintén az Origo cikkéből tudom, hogy Janet Patterson jelmeztervező tavaly augusztusban hunyt el, a nevét ki is írták az összeállításban, a fényképen viszont már Jan Chapman ausztrál producer volt látható, aki érthető módon megrökönyödött, amikor meglátta magát a halottak között. 

Jan Chapman arcképe tévesen jelent meg Janet Patterson neve mellett
Forrás: Youtube

Kissé morbid tréfa volt, de Merkúrunk biztos jobban szórakozott, mint az említett hölgy.
Egyébként valószínűleg nem csak egy ilyen volumenű eseményben képviselteti a hatását a Halak jegyével átitatott kommunikáció,- a hétköznapi életben is megszaporodhatnak azok a történések, amitől mindenkinek kicsit hajlamos lesz "elszállni az agya".

Mire figyelj március 13-ig?


Például a szerződéseidre. Bármit akarsz is aláírni mostanság, inkább kétszer nézd át előtte (különös hangsúllyal az apró betűs részekre). Nem csak azért, mert tudatosan át akarnának verni... inkább azért, hogy ne járj úgy, mint Warren Beatty. Neked jobban is fájhat 😏

Ezen kívül fokozottan érdemes ügyelni a pontos, érthető kommunikációra. Ha beszélsz valakivel, legyél inkább az átlagosnál is konkrétabb - és még így is előfordulhat, hogy félreértenek, rosszul értelmeznek, - vagy egyszerűen elbeszéltek egymás mellett.

Ha fontos teendőidet eddig mindig sikerült fejben tartanod, most akkor sem árt egy jegyzetfüzet vagy egy naptár, mert a memóriának nem szokott kedvezni a Halak-Merkúr - és akkor még finoman fogalmaztam. (Örülök, hogy én be tudtam fejezni ezt az írást  anélkül, hogy elfelejtettem volna a ... mit akartam? Mindegy...)

Szóval a lényeg, hogy ne aggodalmaskodj feleslegesen (a baj enélkül is megtalál, ha akar), közlekedés közben jobban pillázz a környezetre, - utazáskor meg az értékeidre - és ne hagyd, hogy  a saját önálló gondolataidat mások esetleg rossz irányba befolyásolják.

Ez az égi állás egyébként egy alkotó energia is lehet(ne), ha óvatosan hagyod, hogy a racionális részedet egy kicsit elvigye a fantázia. Igyál egy jó pohár vörösbort, és fesd meg azt a képet, írd meg azt a novellát, faragd ki azt a kissámlit, amit megálmodtál. Még az is előfordulhat, hogy a végeredmény tetszeni fog! 😊

Ezt már olvastad?


Volna mit lefaragni a téli nagy falatozások után? Csináld a horoszkópodnak megfelelően!

 

 Mit mutat a kézírásod? Teszteld le! 

 

Szabad akarat vagy tökéletes rend? Mi irányítja a tetteinket?

 

ASZTROLÓGIA - TABUK NÉLKÜL

Csatlakozz  zárt csoportunkhoz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése