2018. február 23., péntek

Hogyan csináld, hogy ne sérülj, ha felszáll a rózsaszín köd?


A Halakban járó Nap hatását a legletisztultabban a saját gyermekei - a február 19. és március 20. között születettek érzik a legjobban, hiszen a jegy tulajdonságai beépültek a személyiségükbe, a jellemükbe. 





Ám a tudatos viselkedésben mindenki más fedezhet fel ebben az időszakban kissé "Halakos" momentumokat magán... akár pozitív, akár negatív értelemben. 


Szívesebben hozunk áldozatot másokért, - a megszokottnál segítőkészebbek lehetünk, és kissé élénkebben dolgozik a fantáziánk is. 

Ugyanakkor könnyebben eshetünk abba a hibába, hogy felvesszük az "ahogy lesz, úgy lesz" szemléletet, ami alkalmasint nagyban tudja gátolni a hatékonyságunkat. Még a legracionálisabbakkal is az átlagosnál többször előfordul ez alatt az egy hónap alatt, hogy nem a valós értéküknek megfelelően látják a dolgokat,- esetleg némi kis önáltatással hátrálnak ki a konkrét feladat alól.

Nem árt mostanság ezekre célzottabban odafigyelni. 





Egy uralmi Neptun által „átfestett” Halak-Vénusz miatt például a  legfontosabb észrevétel lehet, hogy egy kis időn keresztül jelentősen megnövekszik az érzelmi szintünk. Kihasználhatóbbá válunk, és többször előfordul, hogy kénytelenek leszünk a saját kárunkon okulni. 

Sokunkat majd őszinte és erős vágy kap el, hogy kimutassuk a szeretetünket, szerelmünket... vigyázzunk azonban, hogy ezzel ne menjünk a másik fél agyára :) - illetve ne keveredjünk túlságosan kényelmetlen vagy kínos szituációkba azzal, ha a lángolásunk viszonzatlan, plátói. 

Egyébként is bonyolult helyzetek egész sorát képes generálni a Halak-Vénusz az összes emberi kapcsolatunkban, és ez – megspékelve egy szintén Halakban sétáló hantás Merkúrral... nos ... nem lesz túl egyszerű dolog "szocializált" kontroll alatt tartani az eszünket és a szívünket. 


Nyugi - március 7-én fellélegezhetünk 😉 na de addig… érdemes óvakodni a túlzott nagyvonalúságtól is, mert bizony ezt a kis bolygót igencsak érdekli a pénz,- és kellemetlen anyagi vonzata lehet, ha most hagyjuk elkápráztatni magunkat a neptuni köd alatt. 

Vénusz - Mars kvadrát  március 4-ig


Hogy ne legyen olyan egyszerű az élet... :)




Az asztrológát ismerők számára nem titok, hogy mindkét bolygó a szerelem, a szexualitás képviselője (az egyik inkább lelki szinten - a másik főként fizikai valójában), a köztük létrejövő 90 fokos fényszög pedig a dolgok normális menetét szereti megakadályozni. 

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy fenti dátumig azt se fogod tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány :)) de ez a fényszög ezen a hétvégén a legpontosabb, légy tudatosabb a másikra.


Nem árt arra felkészülni, hogy a valódi ellazulást, a szerelem és a szex igazi élvezetét most nem fogod sültgalambszerűen kapni. Sőt! Vigyázz rá, hogy a feszült helyzetek ne torkolljanak csúnya veszekedésekbe, legyél sokkal türelmesebb, elnézőbb - önmagaddal és a partnereddel is! (mondjuk a mostani pillanattól – a biztonság kedvéért - úgy két hétig. Ki fogod bírni :)

Pusztán csak arra kell ügyelned, hogy ne várj el a párodtól olyasmiket, amiket csak te feltételezel róla... ne láss bele senkibe olyan tulajdonságokat, amelyekkel nem rendelkezik. Ha szingli vagy, akkor is vegyél szexi fehérneműt a csábításhoz, mert a romantika ott lóg a levegőben,- ha titkos légyottra kényszerülsz, most légy kicsit óvatosabb, mert kissé megnőhet a lebukás veszélye.

És főleg: ne tégy semmi olyat, amit meg fogsz bánni, ha felszáll a „neptuni köd”.



A távolabbi jövőt illetően mindenképp arra biztatnálak, hogy március 21.-ig legalább az egyik lábaddal maradj a földön - és (bár szerelem van/lesz minden mennyiségben) ezzel a félmondattal nem kifejezetten a Káma-szútra egyik fejezetére gondolok 😊



Köszönöm, hogy velem tartottál:
Farkas Andrea
asztrológus



2 megjegyzés: